Blog

Geld lenen zonder BKR check 2020-11-13

Wil je een lening afsluiten, dan ga je een verplichting aan voor een langere periode. Van groot belang dus, dat het maandbedrag van je lening verantwoord in jouw maandelijkse budget past. Bij de beoordeling van jouw aanvraag wordt dan altijd goed gekeken naar jouw inkomen en je vaste lasten. Is er voldoende ruimte om de maandlast van de lening te dragen, dan zou je mogelijk in aanmerking komen voor een lening.

Lenen en sparen 2020-11-13

Het schijnt nog steeds voor te komen, mensen die gelijktijdig lenen en sparen. Toch klinkt dit enorm tegenstrijdig, en de vraag is ook of dit wel een goede optie is? Zijn er ook nog andere mogelijkheden waarbij u wellicht verstandiger met u geld om kunt gaan?

Nadelen van de persoonlijke lening 2018-11-01

De persoonlijke lening is de populairste leenvorm van Nederland. Zoveel is inmiddels al wel duidelijk. Toch is geld lenen met een persoonlijke lening niet altijd een verstandige keuze. Iedere leenvorm heeft zowel voordelen als nadelen. Dat geldt ook voor persoonlijke leningen. 

Tips voor een goedkope lening 2017-12-04

Om een goedkopere lening te vinden, is het belangrijk dat u voldoende aandacht besteedt aan het vergelijken van verschillende kredietverstrekkers en tarieven. Let goed op hoe de rente wordt berekend en of er geen addertjes onder het gras verborgen zijn die mogelijks extra kosten met zich kunnen meebrengen.