Vergelijk de beste leningen.

Warning

Informatie over kredietverstrekkers

Santander.nl - Santander Consumer Finance S.A.
Adres: Vliegend Hertlaan 77, 3526, KT Utrecht, Nederland
Telefoon: 030 63 88 100
E-mail: klantenservice@santander.nl
Max. jaarlijks kostenpercentage (APR): 12%
Looptijd: 1 jaar - 10 jaar
Leeftijd: 18 tot 75
Voorbeeld: kredietbedrag 2500 €, termijn 72 maanden, rente bedrag 870.21 €, totaal bedrag: 3370.21 €, JKP 10.90%.
Saldodipje.nl - Saldodipje S.L.
Adres: Calle Pallars, 4 - 8, 25004, Lleida, Spanje
Telefoon: -
E-mail: klantenservice@saldodipje.nl
Max. jaarlijks kostenpercentage (APR): 11.95%
Looptijd: 62 dagen - 1 jaar
Leeftijd: 18 tot 75
Voorbeeld: kredietbedrag 1100 €, termijn 3 maanden, rente bedrag 15.19 €, totaal bedrag: 1115.19 €, JKP 11.62%.

Geldlenen365.nl biedt je een 100% onafhankelijke vergelijking waarin je het grootste aanbod leningen vergelijkt. Start vandaag nog en ontdek jouw mogelijkheden!


Snel geld lenen zonder gedoe


Wil jij aan de slag met jouw droom, maar weet je nog niet precies waar je moet beginnen en waar je rekening mee moet houden? Gebruik het handige vergelijksysteem van Geldlenen365 en kom er precies achter waar jij het makkelijkst geld kunt lenen en welke voorwaarden daaraan vasthangen. Ga nooit meer onvoorbereid op pad en stippel jouw pad naar succes uit. 

Lening aanvragen

Volg onderstaand stappenplan om een lening aan te vragen:

Nadat je online alle gegevens hebt ingevuld bij de kredietverstrekker, controleert deze al jouw gegevens. Er wordt een BKR controle uitgevoerd om te zien of je een BKR registratie hebt. Dit is om te zien of je nog andere leningen hebt lopen en of je de gevraagde lening wel kan terugbetalen.

Waarom wilt u snel geld lenen

Een lening afsluiten kan zinvol (en soms nodig) zijn in een groot aantal verschillende omstandigheden: 

Jaarlijks kostenpercentage (Annual Percentage Rate APR)

Het JKP (jaarlijks kostenpercentage) is een totaal kostenplaatje van de lening per jaar, uitgedrukt in het percentage van het geleende bedrag. Het JKP bestaat uit twee delen: een deel kosten voor de aflossing en rente die je jaarlijks betaalt en een deel kosten die je maakt om de lening af te sluiten en overige kosten.  Oftwel de totale kosten die de lening je kost op jaarbasis. Hier komt dus niets meer bij. Maximaal jaarlijks kostenpercentage (APR): 90%. 

Goed Om Te Weten

Volg ons advies om de meest passende lening voor uw persoonlijke situatie te vinden wanneer u geld wilt lenen.

Het doorlopend krediet is een van de meest flexibele leenvormen, omdat je afgelost geld steeds opnieuw mag opnemen. Daarnaast betaal je alleen rente over het bedrag dat je daadwerkelijk opneemt. Een doorlopend krediet loopt, zoals de naam al zegt, voor een langere periode.
Een persoonlijke lening is een leenvorm met een vaste rente, looptijd en maandtermijn. Door deze vaste gegevens weet je exact wat je aan de lening kwijt bent en wanneer deze volledig is afgelost.
Het kan soms weleens voorkomen dat je even niet genoeg geld op je rekening hebt. Er gaat iets stuk wat je moet vervangen, of je krijgt een hoge tandartsrekening die je niet zag aankomen. In dat soort gevallen kan een minilening (of flitslening) een uitkomst zijn, door voor één of twee maanden wat geld te lenen.
Ben je op zoek naar een persoonlijke lening? Dan kun je hiervoor terecht bij verschillende partijen. Voordat je een lening afsluit, is het verstandig een vergelijking te maken. Waarom? Omdat persoonlijk krediet op veel fronten van elkaar kan verschillen. Allereerst zit er vaak verschil in de rente. Wanneer je kredietverstrekkers goed vergelijkt, bespaar je op jouw lening. Richt je niet alleen maar tot de prijs. Kijk bij een vergelijking ook altijd naar de looptijd en het bedrag dat je af moet lossen. Alleen door een goede vergelijking te maken vind je de beste persoonlijke lening.
Welke lening het beste past bij jou is sterk afhankelijk van het bestedingsdoel en jou wensen. Wil je eenmalig geld lenen bij voorbeeld voor de aankoop van een auto of voor het oversluiten van je huidige lening of wil je over geld beschikken voor latere uitgaven omdat de kosten hiervan nog niet vaststaan, bijvoorbeeld voor een verbouwing. 
Ledere kredietverstrekker is wettelijk verplicht om te controleren of jij als aanvrager bij het BKR geregistreerd staat. Een registratie kan positief of negatief zijn. Na aflossing van een lening blijft deze nog 5 jaar zichtbaar in het BKR. Wil je weten of en hoe jij geregistreerd staat. Vraag dit op bij het BKR.
Bij een doorlopend krediet is de rente variabel en bij een persoonlijke lening is de rente vast.
De periode waarin jij de afgesloten lening moet terugbetalen, wordt ook wel de looptijd genoemd. Na het afsluiten van een persoonlijke lening bedraagt de minimale looptijd 12 maanden en de maximale looptijd 180 maanden. Er zijn uitzonderingen waarbij de kredietverstrekker een maximale looptijd van 120 maanden hanteert. Over het algemeen geldt de regel dat hoe langer de looptijd is, hoe meer kosten er aan de lening vastzitten.
Normaal gesproken ontvang je na het afsluiten van een lening het desbetreffende bedrag binnen 2 tot 4 werkdagen.

Om te bepalen wat het maximale leenbedrag van iemand is, kijkt de kredietverstrekker naar je persoonlijke situatie. Factoren die beslissen hoeveel je kan lenen zijn:

  • Leeftijd;
  • Hoogte van het inkomen;
  • Type dienstverband;
  • Openstaande leningen en BKR coderingen;
  • Gezinssamenstelling.

Indien u uw lening wilt verhogen kunt u een nieuwe offerte aanvragen voor de nieuwe limiet die u wenst, geef in de opmerkingen aan dat u uw lening wilt verhogen.

De minimumleeftijd om geld te lenen in Nederland is over het algemeen 18 jaar. Het is op deze leeftijd toegestaan om een persoonlijke lening of doorlopend krediet aan te vragen. Echter zijn er ook banken die een minimumleeftijd van 21 jaar hanteren.
Bij de meeste kredietverstrekkers ligt de maximumleeftijd om een persoonlijke lening of doorlopend krediet aan te vragen tussen de 65 en 75 jaar. De exacte leeftijd is afhankelijk van het bedrag dat je wenst te lenen en de kredietverstrekker. 
Tijdens het afsluiten van een lening mag de adviseur of kredietverstrekker geen kosten vooraf in rekening brengen. Je betaalt de eerste kosten wanneer het leenbedrag op uw rekening is gestort. Deze kosten zijn uitsluitend maandlasten van de afgesloten lening.
Het samenvoegen van uw leningen kan veel voordelen opleveren. Het rentepercentage bij een hoger kredietbedrag ligt in veel gevallen namelijk lager dan bij meerdere lage leningen. Vraag de adviseur naar de mogelijkheden!
Uw lening oversluiten behoort zeker tot de mogelijkheden en kan een mooi rentevoordeel opnemen. Let wel op bij het oversluiten van uw persoonlijke lening dat u een boete kunt krijgen.
Vroeger kon men geen geld lenen zonder vast dienstverband, tegenwoordig zijn er steeds meer werknemers met een tijdelijk dienstverband. Er zijn verstrekkers die hier rekening mee houden. Hieraan zijn wel strikte eisen aan verbonden.
Ben je zelfstandige en wil je privé geld lenen, dan kan dat heel moeilijk zijn. Toch zijn er mogelijkheden. Wanneer je een lening wilt afsluiten dan kijkt de verstrekker naar jou persoonlijk financiële situatie. Aan de hand van hun voorwaarden en jou situatie wordt bekeken of je in aanmerking komt voor een lening.
In sommige gevallen is het mogelijk om met een negatieve BKR melding een lening af te sluiten. Het gaat hier dan om een herstelde melding of een melding die u heeft opgelopen door inlossing van de hypotheek door NHG.

Het JKP (jaarlijks kostenpercentage) is een totaal kostenplaatje van de lening per jaar, uitgedrukt in het percentage van het geleende bedrag. Het JKP bestaat uit twee delen: een deel kosten voor de aflossing en rente die je jaarlijks betaalt en een deel kosten die je maakt om de lening af te sluiten en overige kosten. 

Aflossen op een lening kan bijna altijd, alleen moet in sommige gevallen rekening houden met extra kosten die je moet betalen.

Geldlenen365.nl is geen kredietverstrekker, een financieel adviseur of enig ander soort financiële instelling. Wij vergelijken Financiële producten en services om de consument te helpen tijd en geld te besparen.

Max. jaarlijks kostenpercentage (APR): 10%. Looptijd: vanaf 62 dagen  tot 10 jaar. Voorbeeld: kredietbedrag 2500 €, termijn 72 maanden, rente bedrag 796.00 €, totaal bedrag: 3296.00 €, JKP (APR) 10%.