Vergelijk de beste leningen.

Informatie over kredietverstrekkers

Ben je op zoek naar een hypothecaire lening, oftewel een hypotheek voor de aankoop van een huis? Dan zit je hier goed, tenminste als je de hypotheek zelf af wilt sluiten.


Sluit je hypotheek zelf af bij Geldlenen365.nl


Je wilt een huis kopen. En daar heb je geld voor nodig. Vaak beschik je zelf niet over zo’n groot bedrag dus kom je bij een bank terecht. En dan gaat het ineens over hypotheken. Maar wat is een hypotheek eigenlijk? Een hypotheek is een geldlening voor een woning. Het wordt ook wel een hypotheeklening, hypothecaire lening, hypothecair krediet of lening met hypothecaire zekerheid genoemd. 

Hypotheekvormen: welke zijn er allemaal?

Lening aanvragen

Volg onderstaand stappenplan om een lening aan te vragen:

Nadat je online alle gegevens hebt ingevuld bij de kredietverstrekker, controleert deze al jouw gegevens.

Jaarlijks kostenpercentage (Annual Percentage Rate APR)

Het JKP (jaarlijks kostenpercentage) is een totaal kostenplaatje van de lening per jaar, uitgedrukt in het percentage van het geleende bedrag. Het JKP bestaat uit twee delen: een deel kosten voor de aflossing en rente die je jaarlijks betaalt en een deel kosten die je maakt om de lening af te sluiten en overige kosten.  Oftwel de totale kosten die de lening je kost op jaarbasis. Hier komt dus niets meer bij. Maximaal jaarlijks kostenpercentage (APR): 90%. 

Goed Om Te Weten

Volg ons advies om de meest passende lening voor uw persoonlijke situatie te vinden wanneer u geld wilt lenen.

Geldlenen365.nl is geen kredietverstrekker, een financieel adviseur of enig ander soort financiële instelling. Wij vergelijken Financiële producten en services om de consument te helpen tijd en geld te besparen.